Pach smrti přehled
B. M. Horská
Inspektorka Elen Jollyová série
1. díl >
Je chladné lednové ráno. Na venkovské silnici nedaleko anglické univerzity je nalezena mrtvá žena. Její smrt obestírá řada nejasností: oběť se nedaří identifikovat, příčina úmrtí není dlouho zřejmá, stejně jako se neví, zda o život přišla na místě, kde byla nalezena. Jak s případem souvisí další oběti násilí včetně té, která zemřela uprostřed pražské vilové smrti? Inspektorku Elen Jollyovou tentokrát pátrání zavede do prostředí, kde zločin dosud nevyšetřovala, ale i do míst, která jsou jí více než blízká...... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pach smrti. Přihlašte se a napište ho.
Příjemné počtení, pokud se vůbec toto dá napsat o příběhu, kde se vyskytuje nejedna zavražděná osoba. Příjemná ve smyslu, že se zde autorka věnuje samotné kauze a nevyhledává zbytečné odbočky a jiné výplňovky. Rovněž zde není příliš přehánění všeliké a zápletka je také pro mne uvěřitelná, i když se rozbíhá málem po celém světě. Takže jen tak dál.
Kniha Pach smrti v seznamech
Už na straně 52 jsem byla unuděná složitými a zbytečnými popisy.
3 stránková filipika na téma zima a sníh v Anglii, dvoustránkový popis areálu školy, na 2 str. úvahy o oblečení učitelů včera a dnes… zbytek jsem zběžně prolistovala rychločtením, a na posl.straně se dozvěděla kdo, jak, kde a proč.
Jsem ráda, že jsem knihu nezakoupila, jak bylo v planu, ale pouze vypůjčila.