Smrtící tajnosti přehled
Robert Bryndza
Inspektorka Erika Fosterová série
Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit dívku na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu během vánočních svátků? Po posledním, velmi bolestném případu se detektiv šéfinspektor Erika Fosterová cítí zranitelná, ale nakonec se rozhodne, že se ujme i tohoto vyšetřování. Jakmile začne se svým týmem na vraždě krásné tanečnice burlesky pracovat, najdou souvislosti s útoky ve stejné, dosud poklidné čtvrti Londýna. Všechny spojuje jeden detail – oběti byly napadeny černě oblečenou postavou s nasazenou plynovou maskou. Jen toto napadení však skončilo smrtí…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Pro ženy
Vydáno:Originální název:
Deadly Secrets, 2018
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrtící tajnosti. Přihlašte se a napište ho.
![mapet85 mapet85](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/30169/30169-HbD.jpg?v=1415572776)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
V šiestom diele sa Erika Fosterová ujíma prípadu vraždy tanečnice burlesky Marissy Lewisovej. Po úvodnej pomalšej časti príbehu sa Erika so svojím tímom postupne dostáva k šokujúcim zisteniam o Marissinom živote, pričom odhaľujú viacero podozrivých. Štruktúra knihy niekedy pôsobí pomaly a občas sa zdá, že dej stagnuje, no v poslednej tretine sa všetko zlepší. Zvraty a akčný záver robia z tohto príbehu napínavú detektívku, ktorá prekvapí svojím rozuzlením.
Autor sa viac zameral aj na súkromný život Eriky a viac priestoru dostane aj jej podriadená Mossová, ktorá si získala moje väčšie sympatie. Kniha sa číta veľmi ľahko a je vhodná aj pre čitateľov, ktorí nemajú veľa skúseností s detektívkami. Celkovo ide o solídny diel, ktorý aj napriek pomalšiemu úvodu napokon dokáže zaujať. Pre fanúšikov Bryndzu je to určite povinná jazda.
Za knižku ďakujem: Grada Slovakia.
Viac v recenzii.
![Duchoslp Duchoslp](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Pátrání po tajemném útočníkovi bylo napínavé a zajímavé od začátku do konce. Tenhle díl patří k těm lepším
50 nejčtenějších knih minulého roku (2019)
27.02.2020
10 nejprodávanějších eknih (červenec)
07.08.2019
10 právě čtených knih podle uživatelů (červen)
16.06.2019
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Smrtící tajnosti v seznamech
v Přečtených | 3 835x |
v Mé knihovně | 803x |
2016 | ![]() |
2017 | ![]() |
2019 | ![]() |
2018 | ![]() |
2017 | ![]() |
(SPOILER) Doháním resty z konce minulého roku a k dopisování komentářů k přečteným knihám jsem se dostal až teď. Ale dost výmluv. Můj stále více oblíbený detektivní autor Robert Bryndza a Inspektorka Fosterová pošesté. A mohu říci, že kromě drobného otazníku nad chováním Eriky v kavárně (Kdo četl, bude jistě vědět, ale víc neprozradím) šlo opět o velmi zajímavý kriminální případ a osudy známých postav jakoby se prohnalo tornádo. Na stole už mám Osudné svědectví a opět se do něj chystám ponořit, jako do předchozích autorových knih.