Smrtící tajnosti (2019) | Databáze knih

Smrtící tajnosti přehled

Smrtící tajnosti
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405037/bmid_smrtici-tajnosti-Y8q-405037.jpg 5 2524 2524

Jednoho mrazivého rána nalezne po probuzení matka svou dceru v kaluži krve zmrzlou na malé předzahrádce. Kdo mohl provést takovou věc – zavraždit dívku na prahu jejího vlastního domu, ještě k tomu během vánočních svátků? Po posledním, velmi bolestném případu se detektiv šéfinspektor Erika Fosterová cítí zranitelná, ale nakonec se rozhodne, že se ujme i tohoto vyšetřování. Jakmile začne se svým týmem na vraždě krásné tanečnice burlesky pracovat, najdou souvislosti s útoky ve stejné, dosud poklidné čtvrti Londýna. Všechny spojuje jeden detail – oběti byly napadeny černě oblečenou postavou s nasazenou plynovou maskou. Jen toto napadení však skončilo smrtí…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Pro ženy
Vydáno: ekniha , Cosmopolis

Deadly Secrets, 2018

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrtící tajnosti. Přihlašte se a napište ho.

Patrik02
11.02.2025 4 z 5

(SPOILER) Doháním resty z konce minulého roku a k dopisování komentářů k přečteným knihám jsem se dostal až teď. Ale dost výmluv. Můj stále více oblíbený detektivní autor Robert Bryndza a Inspektorka Fosterová pošesté. A mohu říci, že kromě drobného otazníku nad chováním Eriky v kavárně (Kdo četl, bude jistě vědět, ale víc neprozradím) šlo opět o velmi zajímavý kriminální případ a osudy známých postav jakoby se prohnalo tornádo. Na stole už mám Osudné svědectví a opět se do něj chystám ponořit, jako do předchozích autorových knih.

mapet85
07.02.2025 4 z 5

V šiestom diele sa Erika Fosterová ujíma prípadu vraždy tanečnice burlesky Marissy Lewisovej. Po úvodnej pomalšej časti príbehu sa Erika so svojím tímom postupne dostáva k šokujúcim zisteniam o Marissinom živote, pričom odhaľujú viacero podozrivých. Štruktúra knihy niekedy pôsobí pomaly a občas sa zdá, že dej stagnuje, no v poslednej tretine sa všetko zlepší. Zvraty a akčný záver robia z tohto príbehu napínavú detektívku, ktorá prekvapí svojím rozuzlením.

Autor sa viac zameral aj na súkromný život Eriky a viac priestoru dostane aj jej podriadená Mossová, ktorá si získala moje väčšie sympatie. Kniha sa číta veľmi ľahko a je vhodná aj pre čitateľov, ktorí nemajú veľa skúseností s detektívkami. Celkovo ide o solídny diel, ktorý aj napriek pomalšiemu úvodu napokon dokáže zaujať. Pre fanúšikov Bryndzu je to určite povinná jazda.

Za knižku ďakujem: Grada Slovakia.

Viac v recenzii.

Duchoslp
29.01.2025 4 z 5

Pátrání po tajemném útočníkovi bylo napínavé a zajímavé od začátku do konce. Tenhle díl patří k těm lepším

50 nejčtenějších knih minulého roku (2019)

27.02.2020

10 nejprodávanějších eknih (červenec)

07.08.2019

10 právě čtených knih podle uživatelů (červen)

16.06.2019

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Smrtící tajnosti v seznamech

v Přečtených3 835x