Tajomstvá živých přehled
Carol Wyer
Inspektorka Robyn Carterová série
1. díl
Hruď sa jej dvíhala a klesala, od strachu lapala dych, ale prišla neskoro. Už videla to, čoho sa najväčšmi obávala – zadné sedadlo auta bolo prázdne. Jej dievčatko zmizlo. Abigail žije dokonalý život so svojím milujúcim manželom a s rozkošnou dcérkou Izzy. Niekto však pozná jej tajomstvo a chce, aby pravda vyšla najavo. Malú Izzy jedného dňa unesú z parkoviska a vyšetrovaním prípadu poveria detektívku Robyn Carterovú. Ktosi posiela Abigail výhražné správy z anonymného čísla a ohrozuje všetko, čo jej je drahé. Čo Abigail skrýva? Inštinkty Robyn našepkávajú, že medzi Izziným únosom a dvomi vraždami, ktoré vyšetruje, existuje súvislosť. Má sklony k impulzívnemu konaniu, ale keď naposledy takto konala, jej snúbenca to stálo život a ešte vždy si to vyčíta. Túži rozlúsknuť prípad a získať späť svoje miesto detektívky, no najprv musí nájsť stratenú sebadôveru – a to rýchlo. Robyn sa pustí do prenasledovania bezohľadného viacnásobného vraha. Ak sa k tomu zvrátenému človeku nedostane včas, unesené dievčatko zomrie.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2018 , Ikar (SK)Originální název:
Little Girl Lost, 2017
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajomstvá živých. Přihlašte se a napište ho.
Kniha se skládá z příběhů, které vypráví i jiná postava z knihy než ta hlavní. Ze začátku jsem měla trochu problém se najít o koho jde, ale možná to byl i záměr. Postava se vrací do minulosti a vypráví životní linii až do současnosti, kde má Abigail strach o svou dcerku Izzy. Hlavní důvod toho všeho, proč se to děje se mě hodně dotkl, zvlášť jako mámy, která má taky dceru. Za mě silný příběh a doporučuji
Několik velmi bolestných osudů lidí,kteří své tajemství z pochopitelných důvodů pohřbili velmi hluboko. Jen pomsta a neutuchající pocit nespravedlnosti žene jednoho kupředu k vyřízení účtů,a to bez ohledu na kohokoliv a cokoliv.
Po přečtení poslední stránky jsem chápala celé jednání,ale zároveň je šílené,jak moc dovede naší mysl a charakter ovlivnit vše,co se kolem nás děje.
Koneckonců...kdo nemá své tajemství?
Kniha Tajomstvá živých v seznamech
Už se vám stalo, že si při čtení říkáte "uuu, tak jemu/jí se stali fakt hrozný věci." A o pár kapitol později zjistíte, že předtím se postava měla docela fajn? Tak tady se vám to stane taky. Z těch popisu tragédii mi bylo i dost úzko. Naštěstí pak už knížka byla více detektivka než psychodrama a já skoro do konce váhala kdo je kdo.