Pečené a zapékané speciality přehled
Enkhuizen Minkowski
![Pečené a zapékané speciality Pečené a zapékané speciality](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/133052/pecene-a-zapekane-speciality-133052.jpg?v=1345844950)
Inspirace pro každý den série
< 14. díl >
Příprava pokrmů v troubě patří mezi vrcholy kuchařské magie. Než se váš výtvor upeče, můžete si dát třeba sklenku dobrého vína a oddat se čekání na výsledek svého snažení. Zlatohnědá barva hotového pokrmu a omamná vůně, která naplní celou místnost, jsou příslibem hodování, které vás a vaši rodinu nebo vaše hosty čeká… Vyzkoušejte zeleninu zapečenou s mozzarellou, tresčí filé zapečené s čedarem a rajčaty nebo třeba rajčata plněná cizrnou. Zapékané speciality si vás získají.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pečené a zapékané speciality. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Pečené a zapékané speciality v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Mé knihovně | 2x |
v Chystám se číst | 1x |
Autorovy další knížky
2007 | ![]() |
2007 | ![]() |
2007 | ![]() |
2007 | ![]() |
2007 | ![]() |