Instant karma přehled

Instant karma
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468840/bmid_instant-karma-ROn-468840.jpeg 4 249 249

Prudence je klasická šprtka, co má o lidech okolo sebe jasno: jsou líní, arogantní a nejradši by jim to všem dala pořádně sežrat. Po jedné karaoke noci se jí přání splní – zničehonic může na kohokoli přivolat okamžitou karmickou odplatu. Tahle superschopnost nefunguje jen na otravného spolužáka Quinta, který s ní pracuje v záchranném centru pro mořské živočichy. Co když je však úplně jiný? Prudence se o něm pokusí zjistit víc… a brzo v tom lítá až po uši.... celý text

Literatura světová Romány Pro děti a mládež
Vydáno: ekniha , Alicanto (Egmont ČR)

Instant Karma, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Instant karma. Přihlašte se a napište ho.

petusska01
02.10.2024 2 z 5

Hmmm, popravde som neni veľmi očarená. Prudence som si neobľúbila, ani tulene tomu nepomohli. Zápletka bola zaujímavá, ale odhalila som ju dosť skoro. Neviem no, určite je to samozrejme určené pre mladšie ročníky, ale mám dojem že napríklad Kasie west dáva vyšší level. Nevcítila som sa ani do postáv, ani do atmosféry. Trochu nuda. Škoda.

knihomolka.adel
17.08.2024 5 z 5

Trochu mě překvapuje poměrně nízké hodnocení, které tu na databázi Instant karma má. Za mě je to opravdu povedené dílko, hudební vložky mě nadchly a celý příběh byl zábavný, milý, příjemně romantický.

knihárna
19.04.2024 4 z 5

Tahle autorka fakt umí napsat všechno. Teď čtu Renegáty(boží), na Měsíční kroniky jsem četla taky samou chválu a tohle, super milá romcom.
Většinou o zvířatech čtu nerada, ale tady bylo zvířat přiměřený množství a bylo to podaný tak hezky, že jsem toužila se s Lennonem a s Lenkou taky poňuchlat.
Postavy jsem si zamilovala, kromě jejich chování na konci(proč mu neřekla pravdu a mlčela, proč mu odpustila tak rychle po těch sračkách co jí řekl) mě na nich neštvala ani jediná věc, což je u mě dost vzácný.
Knížka mi zlepšila náladu, culila jsem se a smála, k tomu slow burn romance. Co víc si přát.

Knižní novinky (12. týden)

21.03.2021

Kniha Instant karma v seznamech