Internet jako cesta pomoci - Internetové poradenství pro pomáhající profese přehled
Bohuslava Horská , Andrea Lásková , Ladislav Ptáček
Kniha je dělena do dvou částí. První je věnována obecným tématům internetového poradenství: definice, pojetí a vymezení služby internetového poradenství, stav internetového poradenství u nás i v zahraničí. Druhá část se zaměřuje na specifika internetového poradenství v kontextu linek důvěry a reáliím jeho poskytování. Je orientována na jeho nejrozšířenější formu – práci s e-mailovou komunikací. Zabývá se problematikou internetového poradenství v právním rámci a v rámci sociálních služeb, metodikou práce, standardními i specifickými postupy při poskytování služby, stejně jako v této oblasti nezbytnými technickými požadavky a nároky na zajištění služby. V neposlední řadě se věnuje rovněž problematice etiky, supervize a dalším tématům. ... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Internet jako cesta pomoci - Internetové poradenství pro pomáhající profese. Přihlašte se a napište ho.
Zatím zde není žádný komentář.
Kniha Internet jako cesta pomoci - Internetové poradenství pro pomáhající profese v seznamech