Irčák Finn přehled

Irčák Finn
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/40967/bmid_ircak-finn-Esi-40967.jpg 5 48 48

Cesta irského vlkodava zpět domů a jeho dobrodružství, poté co jej jeho pán nemohl uživit, a prodal jej. Ilustroval Jiří Krásl, edice Klub mladých čtenářů.

Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: , SNDK - Státní nakladatelství dětské knihy

Finn the Wolfhound, 1908

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Irčák Finn. Přihlašte se a napište ho.

vernem1850
16.06.2022 5 z 5

NÁDHERNÁ, SMUTNÁ KNIHA NAPÍNAVÁ AŽ DO KONCE.

gab72
05.08.2021 4 z 5

Jako dítě jsem bohužel knihu nečetla, ale určitě by mě vzala za srdce daleko více než teď. Nicméně příběh je velice poutavě napsán, povaha vznešeného Finna vykreslena do nejmenších podrobností. To stejné se dá říci i o lidském zlu. Velmi pěkně jsou vykresleny pohnutky Finna při rozhodování či co cítil v dané situaci. Je v nich vidět velikost ducha irského vlkodava. Pocity jeho pána, když ho musel prodat jsou ještě hlubší než je popsáno, protože popsat takovou zkušenost asi ani nejde. I to když se shledal s Finnovou matkou a zjistil, že jí nemůže zpět koupit. A pak ta radost, když mu byla darována ..... Nádhera.

Zojka
21.06.2021 4 z 5

chudák finn. věčně ho někdo týrá a má skoro samou smůlu. sice všechno dobře dopadne a také má pěkné chvíle al tohle se na příběhu docela podepsalo.

Kniha Irčák Finn v seznamech

psi irská literatura