Isadora jde do školy přehled

Isadora jde do školy
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/350311/bmid_isadora-jde-do-skoly-2ny-350311.jpg 4 23 23

Isadora Měsíčková je naprosto výjimečná holčička. Jak by taky ne, když tatínek je upír a maminka víla. Isadora podědila od obou něco. Miluje noc, netopýry a černou barvu, ale taky přírodu, svoji kouzelnou hůlku a růžovou. Teď má Isadora nastoupit do první třídy. Kam ale patří? Do školy pro upíry, nebo pro víly?

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (ČR)

Isadora Moon Goes to School, 2016

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Isadora jde do školy. Přihlašte se a napište ho.

Knihovnice01935
02.02.2021 3 z 5

Je to velice pěkný a jednoduchý příběh, krásně ilustrovaný, ale spíše pro menší.

Bablu
21.04.2020 5 z 5

Moje sedmiletá dcera byla nadšená, knížka má krásné ilustrace a Isadora je moc zajímavá holčička.

broskev28
05.04.2020 3 z 5

Jsem ráda, že máme tuhle knížku v knihovně, ale já osobně z ní tolik nadšená nejsem.
Má podobné téma jako Mortina, ale přiznám se, že ta se mi líbila mnohem víc - jednak byla jednodušší, nebylo tam tolik hloupých a stále se opakujících textíků (jak zmiňuje gretl74), a za velké plus považuju i fakt, že Mortina se líbí klukům: kupodivu často si ji půjčují, těší se na další díly a nemají pocit, že je to vyloženě holčičí knížka.
To se o Isadoře - mimo jiné právě kvůli její růžovosti - říct nedá, takže kluky to z četby téměř vylučuje, což je škoda; knížek pro kluky zas není tolik. Navíc mi nesedla třeba sestřička, o které sice byla řeč na několika prvních stranách, ale třeba při samotné školní docházce řešili rodiče jen a pouze Isadoru; kdy a kde spala Medokvítka? A jestliže přes den nespala, kde byla a co dělala, když tatínek přece spal a Isadora neustále volala "mamííí"???

Kniha Isadora jde do školy v seznamech

2017  88%Isadora jde do školy
2017  87%Isadora jede na prázdniny