Itálie - Společník cestovatele přehled
Linda Fairstein
Bohatě ilustrovaný průvodce přináší popis kulturních a uměleckých památek a velké množství praktických rad a informací. Edice anglického nakladatelství "Dorling Kindersley" představuje v oblasti průvodcovské literatury svým velmi názorným grafickým pojetím s důrazem na množství fotografií, plánků a půdorysů památkových objektů zcela výjimečný vydavatelský počin. V české verzi vychází tato edice od r. 1998 a nyní je obdobným detailním způsobem zpracována jedna z turisticky nejatraktivnějších evropských zemí - Itálie. Úroveň zpracování se odráží i ve vysoké prodejní ceně... celý text
Literatura naučná Turistické průvodce
Vydáno: 2001 , Ikar (ČR)Originální název:
Italy - Eyewitness Travel Guides
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Itálie - Společník cestovatele. Přihlašte se a napište ho.
dneska už to má každý v mobilu, ale kdysi dávno byl tento bedekr vynikající pomocník při prvních cestách Čecha za hranice
Tohoto průvodce si určitě zamilujete, neboť poznávat krásy cizí země, je zkrátka k nezaplacení.
Kniha Itálie - Společník cestovatele v seznamech
Ne každý to chce mít jen v mobilu, i dnes je to užitečný turistický průvodce. V roce 1990, kdy se otevřely hranice, jsme si o takovém průvodci mohli nechat zdát, o mobilech ani nemluvě.