Italská kuchyně v redukční variantě přehled
Pavla Myslíková
Výhody i rizika italské kuchyně z obecně redukčního hlediska. 41 receptů na teplá i studená jídla respektujících pravidla správné výživy. Recepty jsou sestaveny tak, aby jídla byla co nejméně kalorická. Součástí každého z nich jsou údaje o obsahu tuku a energetické hodnotě. Recepty označené DIA, jsou vhodné i pro diabetiky. (recepty, rady lékaře)... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Italská kuchyně v redukční variantě. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Italská kuchyně v redukční variantě v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)