Italština pro samouky a věčné začátečníky přehled
Eva Ferrarová , Miroslava Ferrarová , Vlastimila Pospíšilová
Publikace obsahuje 40 lekcí, celkem sedm z nich je opakovacích. Lekce začínají moderními a autentickými krátkými texty, které jsou zaměřeny především na hovorový jazyk. V učebnici najdete oddíl Frazeologie, věnovaný obtížnějším frázím z výchozího textu, dále naleznete výklad gramatiky. Probrané učivo si osvěžíte pomocí cvičení, slovíčka najdete jednak v každé lekci, ale i v souhrnném slovníku na konci knihy. Součástí učebnice je CD s nahrávkou namluvenou rodilými mluvčími a s interaktivními cvičeními. (+ CD s doplňkovými cvičeními a poslechy)... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Italština pro samouky a věčné začátečníky. Přihlašte se a napište ho.
Cvičení jsou dobrá, ale vysvětlení gramatiky (obzvláště členů) je někdy dost žalostné. Zajímavě doplněné o reálie. Doporučuji v kombinaci s jiným studijním materiálem.
Kniha Italština pro samouky a věčné začátečníky v seznamech
Cvičení jsou skvělá, velmi zajímavé reálie. Poslechy skvělé. Vysvětlení gramatiky bych si uměla představit obsáhlejší. Doporučuji v kombinaci s jinou učebnicí.