V hlavní roli láska přehled
Eva Herzová
Studentka gymnázia Adéla je krásná dívka s velmi dobrým prospěchem ve škole. Čeká ji maturita a poté studium na vysoké škole, sama zatím neví na které. Ve školním divadelním souboru hraje Roxanu v Cyranovi z Bergeracu. Její milostný život je jako scénář této hry. Miluje nesmělého krásného Viktora nebo milého upovídaného Jakuba?
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V hlavní roli láska. Přihlašte se a napište ho.
Četla jsem jí ještě jako malá holka a tenkrát jsem z ní byla unešená, protože dívky prostě milujou zamilovaný příběhy. A Jakub byl prostě takovej ten idol dívčích srdcí. :-D
Bohužel mi zde moc nesedla hlavní naivní hrdinka Adéla. Daleko více jsem si oblíbila realistku Alenu a později mě dostal do kolen pohodář Jakub. Viktor byl pak už jen nesmělý "ňouma", kterému k jedné z hlavních úloh pomohl pouze sled událostí a Adélino odhodlání dokázat si jeho lásku za každou cenu. Ve výsledku z toho vznikne pár trapasů a Jakubova vytrvalost je nakonec hlavním důvodem, proč kniha končí tak, jak končí. Strašně se mi líbilo prostředí divadla a téměř totožná zápletka jako v Cyranovi z Bergeracu!
Kniha V hlavní roli láska v seznamech
1998 | Jahodová láska |
1999 | Osud s vůní fialek |
1998 | Zaplaveni láskou |
1997 | Bacha na lásku |
2000 | Komu svěřit srdce |
Velmi příjemný dívčí román o maturantce, která se rozhoduje nejen o svém budoucím povolání, ale také mezi dvěma chlapci. Po chlapci Jakubova typu by zaplesalo nejedno srdíčko a nebýt jeho vytrvalosti, tak by Adéle zbyly pouze oči pro pláč. Co se týče Viktora, škoda slov, byl to takový nekňuba a budižkničemu. Líbilo se mi snad jen to propojení s divadelní hrou.