Já a Anastázie přehled

Já a Anastázie
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420983/bmid_ja-a-anastazie-IAE-420983.jpg 4 16 16

Každá je jiná: Markéta podědila dědečkovu vášeň pro vědu a vyzbrojená lupou a mikroskopem prozkoumává svět, zatímco Anastázie jím lehkými baletními krůčky proplouvá. Přesto tyto dvě dívky spojuje to nejopravdovější přátelství. Díky své rozdílnosti zažívají spoustu dobrodružství a daří se jim řešit i pěkně zapeklité situace. Jako třeba záhadu, proč je jejich spolužačka tak nesnesitelná. Je to její povahou, nebo je za tím něco úplně jiného?... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já a Anastázie. Přihlašte se a napište ho.

malýčtenář
20.07.2024 4 z 5

Po přečtení Šílená babička, jsem se chtěla opět pobavit. Netušila jsem, že kniha je určena pro děti, ale přesto jsem knihu přečetla. Četla se lehce, stylem vyprávění hlavní hrdinky. Dovídáme se o světě děti a jejich starostí. Určitě to nebyl ztracený čas.

kolibřík2207
24.07.2022 5 z 5

Pěkně napsaná knížka pro malé čtenáře. Jsem už přerostlá, ale líbila se mi moc.

Lassie777
19.06.2022

Moc pěkně napsaná knížka pro malé čtenáře. Bylo zajímavé, že mě tolikrát nutila přemýšlet nad věcmi, kterých si normálně ani nevšímáme.
Knížce nechyběl ani děj a moc se mi líbily i povahy hlavních hrdinek. Myslím, že knížka nadchne nejen mladší čtenáře, ale i ty starší.

Kniha Já a Anastázie v seznamech