Já a moji muži přehled
Lena Nová
Poutavý příběh ženy, jejíž život poznamenala pokrytecká výchova v dětství a pubertě. Pokřivený přístup k sexu, který jí vsugerovali rodiče, nadlouho ovlivnil její partnerské vztahy. Hledala lásku u druhých, místo aby pochopila, že nejdřív se musí mít ráda sama. "Nepřízeň osudu" trpělivě snášela, protože věřila, že tak si to zaslouží. Potom ji vyburcovala jedna jediná věta v televizním vysílání: "Přestaňte si namlouvat, že to je vaše vina!" A začala vzpomínat …... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já a moji muži. Přihlašte se a napište ho.
Pro MarsiL: otevřenou výpověď na podobné téma neunese každý. Není to kniha, u které by se člověk nezávazně pobavil. Recenzi na tuto knihu napsal MUDr. Radkin Honzák, CSc. a najdete ji pod názvem Židi si za to taky mohli sami (Názory Aktuálně)
Jedna z mála knih, kterou jsem nedočetla. Možná je chyba na mé straně, ale prostě jsem se do ní nemohla začíst, neseděla mi.
Kniha Já a moji muži v seznamech
Pokud budu chtít něco sladkého,půjdu si koupit dortík.Ovšem mě osobně tato kniha zas připomněla,že ne každý měl dětství v Rajské zahradě ,pubertu a další život z převážné části tak osudově těžkou ,tolik ponižování,shazování a útrap a přesto všechno,nebo i právě proto,je cítit ženy ryzí charakter ,pevný a motivující ,i pro jiné,podobně zakoušející .Děkuji za tuto otevřenou zpověď,kterou jsem četla jedním dechem a velmi soucítila.Děkuji.