Já a moji muži přehled
Eva Dolejšová
O vztazích mezi muži a ženami toho bylo napsáno již mnoho. I když jsou základní vzorce stejné, pro každou ženu je její příběh s muži jiný, neopakovatelný, ať už jde o vztah s otcem, bratrem, milencem, kolegou, či jiným mužem v jejím vesmíru. Nahlédněte do světa obyčejné ženy, v jejímž životě se objevují muži, možná podobní těm, které jste potkaly i vy samy. Třeba zjistíte spolu s ní, že s muži se prostě nedá vydržet – ale bez nich taky ne! A hlavně že s humorem a správným úhlem pohledu ženská zvládne všechno!... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já a moji muži. Přihlašte se a napište ho.
![Hanuja Hanuja](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Taková milé vyprávění ze života prakticky každé ženy. Moc se mi knížka líbila, je to vlastně psychologický příběh partnerských vztahů.
Knižní novinky (22. týden)
26.05.2019
„Muži jsou jako městská hromadná doprava. Když jeden autobus ujede, zákonitě přijede jiný. Možná si vyberete správný autobus a jízda s ním bude skvělá, možná nastoupíte do špatného čísla, možná zabloníte, možná nabouráte, ale každá Jízda stojí za to.“
Kniha Já a moji muži v seznamech
v Mé knihovně | 63x |
muži partnerské vztahy psychologické romány domácí násilí výběr partnera otcové a dcery české rományAutorovy další knížky
2019 | ![]() |
2023 | ![]() |
2021 | ![]() |
2019 | ![]() |
2017 | ![]() |
Kniha se moc hezky četla. Občas si ráda přečtu knihy ze života a tato mě opravdu milé potěšila, hezky jsem si u ní odpočinula. Bylo mi sice hlavní hrdinky líto, ale každý je prostě strůjcem svého štěstí, no a život je život. Těším se na další knihu této autorky.