Já, hasička: Příběhy holky z tísňové linky přehled
Barbora Škodová
Z obyčejné holky superhrdinkou! „Haló, je tam někdo živý, nebo je to automat?“ se občas ozve ve sluchátku, ke kterému vede cesta vytočením tísňového čísla 112. Zajímalo vás někdy, jaké to je pracovat na tísňové lince? Věčná smolařka Linda vám to ukáže. Provede vás přijetím do práce na tísňové lince i tím, jak vypadá její všední den. Linda měla zrovna směnu, když na jižní Moravě udeřilo tornádo, a vysílala hasičské jednotky na pomoc, když k nám dorazil orkán Herwart.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já, hasička: Příběhy holky z tísňové linky. Přihlašte se a napište ho.
Bylo to pěkné a zajímavé.
Ačkoli s tou vtipností autorka trochu moc tlačila na pilu,hlavně na začátku.Tedy na můj vkus.
Jinak kvituji s povděkem různé rady a zajímavosti.
Knihu hodnotím 3 hvězdami, ne proto, že by byla špatná, to není, ale spadá do průměru. Až v knize se dozvídáme, že případy jsou smyšlené, což mi trochu vadí. Na druhou stranu chápu, mlčenlivost je mlčenlivost. Název je tedy kapánek zavádějící, ale kniha jako taková se čte rychle a příběhy jsou i tak velmi zajímavé. Kniha nepopisuje úplnou realitu, ale takový hrubý nástřel toho, jak to vypadá na operačním středisku 112. Velmi cením rady, které připomínají co dělat v různých situacích. Rozhodně tento počin stojí za přečtení.
Město v oblacích, Území vlků a další knižní novinky (18. týden)
01.05.2022
Kniha Já, hasička: Příběhy holky z tísňové linky v seznamech
2014 | Metodika disciplíny požární útok |
2022 | Já, hasička: Příběhy holky z tísňové linky |
Deníček / náborová brožurka k hasičům . Místy vtipné / trapné. Další ze zajímavých pohledů do zaměstnání které není jednoduché .