Já, Poutník přehled

Já, Poutník
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/219728/bmid_ja-poutnik-At2-219728.jpg 5 2073 2073

Mladá žena zavražděná v hotelu na Manhattanu – nelze identifikovat ji ani pachatele. Otec veřejně sťatý pod palčivým sluncem v Saúdské Arábii a syn, jenž přihlížel. Muž ze syrského výzkumného ústavu, kterému někdo zaživa vyoperoval oči. Ohořelé ostatky tří těl na horském úbočí Hindúkuše. Plán spáchat děsivý zločin proti lidstvu… Mám s tím vším něco společného. Proto se vydávám na cestu. Já, Poutník. „Jediný thriller, který si letos musíte přečíst.“ – The Guardian... celý text

Literatura světová Romány Thrillery
Vydáno: , Knižní klub

I am Pilgrim, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já, Poutník. Přihlašte se a napište ho.

marketa9252
07.01.2025 5 z 5

Kniha se mi četla velmi dobře, příběh mi zaujal.

DK197
06.01.2025 3 z 5

AUDIOKNIHA: Tahle kniha byla trošku mimo můj běžný čtený žánr. Ale příběh byl zajímavý. Ačkoli na můj vkus možná trošku moc natahovaný a překombinovaný. Namluvené to ale bylo skvěle. A některé pasáže byly strhující.

Wladimirski
26.09.2024 5 z 5

Napínavý příběh, neotřelý, občas poměrně drsné a syrové pasáže. Hrdina sice téměř nesmrtelný, ale to knihám tohoto stylu často patří. Děj odsýpá a ty stovky stránek rychle utíkají.

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin (2022)

04.09.2022

Knižní novinky (50. týden)

10.12.2018

Nejlepší thriller roku 2014?

25.09.2014

Kdo by to byl řekl, ale zdálo se mi, že čas utíká pomaleji, když člověk čeká na konec světa.

Ocenění knihy (1)

2014 - British Book Awards (Crime & Thriller Book of the Year)

Kniha Já, Poutník v seznamech

v Přečtených2 772x