Já ti to vrátím přehled

Já ti to vrátím
https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/433797/bmid_ja-ti-to-vratim-oRQ-433797.jpg 4 56 56

Jediným únikem z milostného trojúhelníku je pro ni smrt. Třeba i ta vlastní. Stokrát obehraný příběh. Pro klasickou situaci manžel + manželka + milenka neexistuje rovnice. Všechno závisí nad tím, co – anebo kdo další – je ve hře. Tomáš, bohatý podnikatel, si zpestřuje život v cizích náručích a postelích. Jeho manželka Ivana nic netuší až do okamžiku, kdy se jí přizná ke vztahu s nádhernou modelkou. Mladá, dravá a nekompromisní Alexa se však s rolí milenky nemíní smířit. Jde přes mrtvoly – a to doslova. Tomáš musí tedy s pravdou ven. Ivaně se po jeho přiznání zhroutí svět a rozhodne se pro rozvod. Dělba majetku, která s ním souvisí, se však Tomášovi nelíbí. Proto raději volí manželčinu smrt. Ivaniným „pohřbem“ však všechno teprve začíná. S její novou identitou přichází pomsta…... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já ti to vrátím. Přihlašte se a napište ho.

Pechule
16.11.2023 4 z 5

Čtivé, napínavé, místy vázl překlad, především ke konci byly chyby častější. Ale i přes tyto nedostatky je to zajímavý příběh.

asam
01.10.2023 3 z 5

přečetla jsem------toť vše, co můžu ke knížce říct

kika 13
02.09.2023 3 z 5

Tak jo kdyby jsem autorku nepotřebovala do výzvy tak bych si knížku nepřečetla.Asi tak

Knižní novinky (12. týden)

16.03.2020

Kniha Já ti to vrátím v seznamech

slovenská literatura

Vita Jamborová