Já, zamilovaná Isabela, a tajemný rytíř Matias přehled

Já, zamilovaná Isabela, a tajemný rytíř Matias
https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/343231/mid_ja-zamilovana-isabela-a-tajemny-ryt-Ha7-343231.jpg 3 10 10

Je léto, začaly prázdniny. Sabina se beznadějně zamiluje do kluka, který ji učí jezdit na koni. Když pak objeví ve starém domě dveře vedoucí do minulosti a setká se tam mladičkým rytířem Matiasem, je vše najednou jinak. Je snad Sabinina osudová láska ten rytíř z dávných časů? A proč se minulost víc a víc propojuje s přítomností?

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Já, zamilovaná Isabela, a tajemný rytíř Matias. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

simca9342
05.12.2023 5 z 5

Sabina má zkažené léto. Aspoň si to myslí. Máma je už podruhé v životě těhotná a rodiče chtějí, aby jela na tábor a přes prázdniny se zabavila. Sabina si pod slovem zábava představuje roadtrip s kamarádkou do Keni.
Ve třinácti sama? V žádném případě zděsili se rodiče. Dva měsíce volna nakonec dopadnou úplně jiným způsobem. Na táboře, kde tráví snad nejnudnější měsíce v životě. Nuda se ale změní v dobrodružství podobnému tomu v Narnii. Místo skříně jsou sice dveře ve sklepě, ale účel splní. Sabina se dostane do minulosti do světa princezen a rytířů. Svého vytouženého si už konečně najde... nebo ne ? :)

Knižní střípky
29.12.2017 3 z 5

Kniha se mi dostala do rukou úplnou náhodou. Nejsem cílová skupina a přiznám se, že jsem knihu začala číst hlavně proto, že se odehrávala v Brtnici na Vysočině, ke které mám osobní vztah a mám to tam moc ráda :-) a překvapivě to bylo dobré a myslím si, že za pár let se bude kniha líbit i mé dceři.


MerMinGwendol
25.07.2017 3 z 5

super .

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy. Přidejte citát.


Kniha Já, zamilovaná Isabela, a tajemný rytíř Matias v seznamech

v Přečtených15x
ve Čtenářské výzvě4x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit3x