Jablka v naší kuchyni přehled
Dagmar Lánská
Kniha obsahuje 131 receptů na využití jablek nejen v tradiční české kuchyni, ale také zajímavé recepty z celého světa. V úvodu se věnuje stručně tématice jablek jakožto klasického českého ovoce z hlediska jejich významu ve výživě. Uvádí rovněž několik informací týkajících se pěstování jablek a nejčastějších tuzemských odrůd. Dále je standardně členěna na kapitoly: polévky, masité pokrmy, bezmasé pokrmy, saláty, moučníky a dezerty a zpracování jablek.... celý text
Hobby Kuchařky Zahrada
Vydáno: 2005 , Luděk NeužilOriginální název:
Jablka v naší kuchyni, 2005
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jablka v naší kuchyni. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Jablka v naší kuchyni v seznamech
v Přečtených | 1x |
v Knihotéce | 2x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 1x |
Autorovy další knížky
1990 | Plané rostliny v kuchyni |
2006 | Jedlé rostliny z přírody |
1994 | Koření pro každé vaření |
1987 | Z lesa i ze zahrady od jara do zimy |
1970 | Rok na naší zahrádce |