Jáchymovští démoni přehled

Jáchymovští démoni
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/552315/bmid_jachymovsti-demoni.jpg 4 388 388

Jiří Adam z Dobronína v kraji stříbrných žil Mladý rytíř Jiří Adam z Dobronína byl právě jmenován písařem Královské komory a jeho úkolem je dohlížet na pořádek v Údolí svatého Jáchyma, kde se podařilo nalézt stříbro. Do živelně vznikající osady se stahují horníci z druhé strany hor. Vidina rychlého zbohatnutí však přitahuje i mnohé, kteří nepřichází jen za čestnou obživou. Krátce po příjezdu Jiřího Adama dojde k vraždě šenkýře Margolda. Zdá se, že jde o banální zločin, jenže svědci hovoří o dvou démonech. Vyjde najevo, že obdobná vražda se stala před dvěma dny, kdy zemřel řeznický mistr. A další zločin na sebe nenechá dlouho čekat...... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jáchymovští démoni. Přihlašte se a napište ho.

Marcik7
05.08.2024 4 z 5

Příběh z počátků působení mladého Jiřího Adama z Dobronína, který se dostal do prostředí rudných dolů a dokonce si i vyzkoušel těžkou práci tehdejších horníků.

sloncekhk
10.01.2024 5 z 5

Další povedená historická detektivka, vždy si hledám na mapě a internetu místa kde se každá odehrává a tím pádem mám inspiraci k výletům

Atlantis
22.10.2023 2 z 5

Strana 50: Ten vrah je tak jasný, to nemohl nikdo jiný udělat.
Strana 100: Proboha, není tam žádná jiná postava!
Strana 150: Jediný zvrat, něco, prosím. Přece nemůžeme znát vraha od padesáté strany.
Strana 200: Nemůžete být takhle blbí, to přece nejde. Tam bude ještě nějaký twist.
Strana 250: Ty vole, ono to fakt bylo tak, jak to celou dobu vypadalo. Žádný zvrat, žádné odhalení, nic.

Máte rádi Columba? Kde vám hned na začátku řeknou, kdo je vrah? Já ho nenávidím, a tak jsem tady trpěl. Hlavní postavu chce pořád každá ojet, jeho charakter se mění co dvacet stran, ale hlavně ta strašná nuda! Tohle bylo slabé, dočteno jen kvůli výzvě.

Žebříček nejprodávanějších eknih v září 2016

07.10.2016