Království z kostí přehled

Království z kostí
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485098/bmid_kralovstvi-z-kosti-n6V-485098.jpg 4 315 315

Jack Logan série

1. díl >

Před deseti lety učinil detektiv šéfinspektor Jack Logan přítrž řádění sériového vraha malých dětí, přezdívaného Našeptávač. Za odměnu si kromě chvály vykoledoval také problémy s pitím a rozpad manželství. V současnosti přes den vede kriminální tým v Glasgow a v noci stále dokola prožívá hrůzy toho, co viděl. A co udělal. Když se jednoho dne na Skotské vysočině, stovky kilometrů od Glasgow, ztratí další dítě, je to právě Jack, kdo dostane za úkol najít pachatele a přivést pohřešovaného chlapce domů. Čím více podobností s původním případem ale vyplouvá na povrch, tím hlasitěji zaznívá otázka, zda tehdy před lety Jack skutečně dopadl toho pravého. A pokud ne, připíše si Našeptávač na své konto i čtvrtou oběť?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Vendeta

A Litter of Bones, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Království z kostí. Přihlašte se a napište ho.

Kalokagathia
13.11.2024 3 z 5

Lehka detektivka, nic sloziteho. Lepsi, nez druhy dil, ktery jsem cetla jako prvni. Ma to spad, ale ne zas na jeden dech.

oldriskaa3h4
11.11.2024 5 z 5

Kniha se mi líbila. Nebylo to zbytečně překombinované a neztrácela jsem se v postavách. Taková lehká detektivka co neurazí a čte se dobře.

Kopretinka784
15.10.2024 3 z 5

Kniha mi byla doporučena. Jsem ráda, že se mi dostal do ruky 1. díl série. Většinou bývají půjčené a tak musím číst na přeskáčku. Asi jsem po doporučení čekala víc. Ne víc násilí nebo popisů nebo psychologických rozborů. Logan sice zapůsobil sympaticky, ale nějak mi tento příběh nesedl. Zkusím po čase další díl, pokud bude v knihovně k dispozici :-) .

Chladné stopy, Útěk z pekla, a další knižní novinky (14. týden)

03.04.2022

Kniha Království z kostí v seznamech

pohřešovaní Glasgow

J. D. Kirk (p)