Mimo podezření přehled

Mimo podezření
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/14886/mimo-podezreni-14886.jpg 4 40 40

Jack Swyteck série

Kriminální thriller z právnického prostředí se odehrává v současném Miami. Úspěšný právník Jack vyhraje soud s investory, kteří odkoupili životní pojistku jeho bývalé milenky Jessie, u níž byla diagnostikovaná smrtelná choroba. Jessie se však uzdravila a Jack postupně zjišťuje, že se jednalo o podvod ze strany její a jejího lékaře. Když Jack nalezne Jessii nahou a mrtvou ve svém domě a policie vyloučí možnost sebevraždy, nastanou mu vážné problémy nejen s policií, ale i jeho traumatizovanou manželkou.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , BB art

Beyond suspicion, 2003

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mimo podezření. Přihlašte se a napište ho.

Kubajzz
29.11.2021 5 z 5

Tak za mě plný počet. Zajímavé téma, knížka se dobře četla, byla plná překvapení a zvratů. Určitě doporučuji.

ennlady
10.02.2021 5 z 5

Tak já oproti většině hodnotím kladně. Mně se to zkrátka líbilo a nedovedu přesně definovat proč. Asi tam nebylo úplně všechno tak, jak má být, ale já jsem spokojená.

petrpospa
01.12.2019 3 z 5

První kniha Svědomí mi přišla moc jednoduchá, Mrtvá je zase zbytečně překombinovaná. Nápad s prodejem pojistky vlastní smrti vypadal hodně slibně, ale asi bych raději uvítal divoký hon mafiánů za Jessi, která ne a ne umřít, než Jackovo honění se za vlastním ocasem.
Jediné, co se autorovi podařilo, je nasrání čtenářů postavou Cindy. A to je trochu málo...

Kniha Mimo podezření v seznamech