Mimo podezření přehled
James Grippando
Jack Swyteck série
Kriminální thriller z právnického prostředí se odehrává v současném Miami. Úspěšný právník Jack vyhraje soud s investory, kteří odkoupili životní pojistku jeho bývalé milenky Jessie, u níž byla diagnostikovaná smrtelná choroba. Jessie se však uzdravila a Jack postupně zjišťuje, že se jednalo o podvod ze strany její a jejího lékaře. Když Jack nalezne Jessii nahou a mrtvou ve svém domě a policie vyloučí možnost sebevraždy, nastanou mu vážné problémy nejen s policií, ale i jeho traumatizovanou manželkou.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2005 , BB artOriginální název:
Beyond suspicion, 2003
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mimo podezření. Přihlašte se a napište ho.
Tak já oproti většině hodnotím kladně. Mně se to zkrátka líbilo a nedovedu přesně definovat proč. Asi tam nebylo úplně všechno tak, jak má být, ale já jsem spokojená.
První kniha Svědomí mi přišla moc jednoduchá, Mrtvá je zase zbytečně překombinovaná. Nápad s prodejem pojistky vlastní smrti vypadal hodně slibně, ale asi bych raději uvítal divoký hon mafiánů za Jessi, která ne a ne umřít, než Jackovo honění se za vlastním ocasem.
Jediné, co se autorovi podařilo, je nasrání čtenářů postavou Cindy. A to je trochu málo...
Kniha Mimo podezření v seznamech
soudní procesy podvodníci pojištění právníci podvody kriminální thrillery právnické prostředí
2006 | Byla tak krásná |
2005 | Mimo podezření |
2007 | Dědic nesmí zemřít |
2000 | Prosba o milost |
1999 | Nalezené peníze |
Tak za mě plný počet. Zajímavé téma, knížka se dobře četla, byla plná překvapení a zvratů. Určitě doporučuji.