Pátý bojovník přehled
Matthew Reilly
Jack West Jr. série
Na obloze se jednoho dne objeví druhé slunce. Neúprosně se blíží k Zemi: hrozí ji zničit a s ní i veškerý život. Rozhodný Australan Jack vytvoří tým, který má zjistit, jak střetu dvou sluncí zabránit. Musí vypátrat pět hrdinů v dějinách lidstva, kteří dokážou naši planetu zachránit. Čtyři jména znají, ale kdo je pátý bojovník Zápas o přežití se brzy mění v boj o nadvládu nad Zemí...... celý text
Literatura světová Thrillery Sci-fi
Vydáno: 2010 , AlpressOriginální název:
The 5 Greatest Warriors, 2009
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pátý bojovník. Přihlašte se a napište ho.
Skvělý závěreční díl. Vždy mě udiví jak Matthew Reilly dokáže smíchat sci-fi, dobrodružství, akční děj a historii chcete-li alternativní. Vše v dobrém příběhu. Ano šílená divočina, přesto se skvěle čte a baví. Není děj předvídatelný, žádné klišé a podobně. Mohu doporučit k přečtení všechny knížky autora. Ukořistil jsem v naší knihovně čerstvě vydanou novinku s Jackem Westem Jr. Čtyři legendy. Tak po obědě se začtu.
Kniha Pátý bojovník v seznamech
Ani tentokrát mě autor ano kniha nezklamali. Opět plně akce, ukázka přátelství n život a na smrt a také trochu že romantiky.
Co více si v knize přát??