Jak běžet do kopce přehled

Jak běžet do kopce
https://www.databazeknih.cz/img/books/84_/84470/bmid_jak-bezet-do-kopce-84470.jpg 4 84 84

Osobitá, víceméně duchovně zacílená cestopisně-biograficky-fejetonisticky optimistická prvotina známého ženského klauna, herečky Jany Paulové, nebyla při svém tištěném vydání kusem v řadě dobových hereckých breptů, ale vpravdě poctivou literaturou o hledání vlastního „já“ na cestách velkým světem i světem autorce těch nejbližších. Knížka se stala nečekaným bestselerem, mj. obdržela Zlatou knihu Carpe diem za 10.000 prodaných výtisků.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak běžet do kopce. Přihlašte se a napište ho.

Doubravka1975
10.12.2024 5 z 5

Jana Paulová, skvělá a sympatická herečka a autorka této milé, oddechové knížky. Krátké kapitoly o cestování, dětství, rodině a divadle. Doplněné pěknými ilustracemi autorčiny dcery Adély Svobodové
Óm shanti

emamat
29.11.2024 4 z 5

Jana Paulová jak ji asi nikdo z nás nezná.

Janka7
09.11.2024 4 z 5

Hezké milé čtení přečtené jedním dechem. Jana Paulová překvapila svou otevřeností, duchovním podtextem... Upřímné a moudré čtení o hledání štěstí. Zajímavé vyprávění i o jejím cestování v Himaláji, za buddhismem, píše o své rodině, dětství... Knížka s pěknými ilustracemi pohladí po duši. Děkuji a těším se na další.

Kniha Jak běžet do kopce v seznamech

Autorovy knížky

Jana Paulová