Jak chutná veterinární medicína aneb můj život se psy, kočkami, studenty, učiteli a jinou havětí přehled
Miroslav Svoboda
Kniha je pokračování autorovy beletristické prvotiny Veterinární medicína po kapkách. Autor formou úsměvných povídek popisuje příběhy ze své veterinární praxe, všední i nevšední zážitky se čtyřnohými pacienty, jejich majiteli, ale také se studenty veterinární medicíny a s kolegy z univerzity.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak chutná veterinární medicína aneb můj život se psy, kočkami, studenty, učiteli a jinou havětí. Přihlašte se a napište ho.
Do knih James Heriotta má kniha docela daleko, ale je příjemná tím, že vypráví o zážitcích autora v českém prostředí, které je mi přece jen trochu bližší včetně stylu humoru.
Kniha Jak chutná veterinární medicína aneb můj život se psy, kočkami, studenty, učiteli a jinou havětí v seznamech
2008 | Nemoci psa a kočky, I. díl |
2001 | Nemoci psa a kočky II. díl |
1998 | Endokrinologie psa a kočky |
2013 | Veterinární medicína po kapkách |
1995 | Klinická parazitologie psa a kočky |
Autor knihu nazval veterinární beletrií a jako taková svému pojmenování nezůstala nic dlužna. Brilantní vyprávění z praxe veterináře, docenta a posléze děkana na fakultě, úsměvné, vtipné, místy ironické, nešetřící majitele čtyřnohých pacientů, studenty, prominenty ani sebe a přesto laskavé a plné pochopení .Nechybí historky z cest a sympozií a publikace je doplněna vtipnými kresbami Miroslava Pavlíčka.