Jak dostat tatínka do karantény přehled

Jak dostat tatínka do karantény
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478582/bmid_jak-dostat-tatinka-do-karanteny-sSd-478582.jpg 4 65 65

Vojtěch Bernatský neztrácí dobrou náladu ani v časech pandemie – aspoň tak může strávit více času se svými milovanými dětmi. A že je to někdy na zbláznění? Lepší zbláznit se spolu s celou rodinou, než zešílet sám! Nadšený dvojnásobný tatínek vypráví další zábavné historky, které se tentokrát odehrávají v nelehké době. Přesto srší optimismem, protože rodičovská láska překoná všechno, i tu nejotravnější karanténu.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak dostat tatínka do karantény. Přihlašte se a napište ho.

Hoblinka
24.07.2024 5 z 5

Tohle bylo přesně čtení podle mého gusta, zasmála jsem se a slzička také ukápla.

aljoska83
06.10.2023

Knížku jsem objevila náhodou a strašně se na ni těšila. Vůbec jsem nebyla schopná dočíst, nepřišlo mi to ani trochu vtipné, takový umělý humor. Po dlouhé době, kdy jsem knihu odložila nedočtenou. Velké zklamání.

Booky84
01.07.2023 4 z 5

Milé čtení, ze kterého je cítit pozitivní duch i nálada samotného autora a jeho rodiny, hlavně dětí, jejichž hlášky jsou skvělé a mnohdy jsem se zasmála i nahlas. Takové krásné čtenářské pohlazení a já za něj autorovi moc děkuji.

Knižní novinky (36. týden)

05.09.2021

Kniha Jak dostat tatínka do karantény v seznamech

2019  81%Dvojtáta
2020  79%Tati, už tam budem?
2021  73%Jak dostat tatínka do karantény
2023  93%Sporťákovy pohádky o zvířátkách