Jak efektivně zvládat hádky v každé situaci přehled
Jonathan Herring
Umění přesvědčit ostatní, ovlivnit je a získat na svou stranu - v dnešní době zcela zásadní vlastnost pro dosažení úspěchu v osobním i profesním životě. Mnozí z nás stále vnímají spory a diskuze jako záležitost, které je třeba se za každou cenu vyhnout. Umění vést diskuzi však představuje jednu z nejefektivnějších a nejvíce opomíjených dovedností, kterou můžete v dnešní době disponovat. Zjistíte, jak efektivně předkládat své návrhy, jak přesvědčit ostatní o svém způsobu uvažování, jak neztrácet "nervy" v ožehavé situaci, jak získat druhé na svou stranu, jak dosáhnout svých cílů, jak se hravě vypořádat s obtížnou situací nebo člověkem, jak být přesvědčiví a jak se správně vyjadřovat. Autor, John Herring, vám vysvětlí 10 zlatých pravidel vyjednávání; jak se hádat s těmi, které milujeme; jak se hádat se svými dětmi; jak si správně stěžovat; jak diskutovat na pracovišti; jak jednat s profesionálem; jak vyjednávat, když nemáme pravdu; a jak si nenechat vše líbit. Objevte způsob, jak efektivně, pozitivně a přesvědčivě vyjednávat a těšte se z úspěchu, který vám to přinese.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak efektivně zvládat hádky v každé situaci. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Jak efektivně zvládat hádky v každé situaci v seznamech
rétorika rodinné vztahy verbální (slovní) komunikace manželské hádky pracovní vztahy konflikty vyjednávání
Od knihy jsem původně očekával trošku něco jiného, ale mile mě překvapila. A bylo mi jasné hned po přečtení několika úvodních stran, že se k ní v budoucnu nejednou vrátím. Nejedná se totiž o hádky čistě jako takové, kniha je spíše o umění vést diskuzi. Je zaměřena primárně na komunikaci dvou oponentů a její úskalí. Obsahuje poměrně dost rozebraných témat, která nejsou zbytečně dlouhá a čtenář z nich ihned pochopí, co se danou kapitolou snaží autor říci. Konkrétně k pracovní sféře kniha obsahuje mnoho cenných rad, které mě velice zaujaly.
Mohu jen doporučit.