Jak je důležité míti Filipa přehled

Jak je důležité míti Filipa
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543167/bmid_jak-je-dulezite-miti-filipa.png 4 1678 1678

Konverzační komedie o lásce a námluvách ve vyšší anglické společnosti, která skýtá autorovi nepřebernou studnici inspirace. Autor nešetří břitkým humorem. Co replika, to vtip či bonmot. Stejně vtipné jsou i situace, které přinášejí neustále nové překvapivé zvraty. To vše a nenapodobitelný suchý anglický humor láká divadelníky k novým a novým inscenacím. Na své si přijde i posluchač této hry. KOMPLETNÍ OBSAZENÍ A PRODUKCE John Worthing: Pavel Neškudla Algernon Moncrieff: Viktor Dvořák Kanovník Chasuble: Otakar Brousek Merrlman, komorník: Radek Hoppe Lane, sluha: Martin Hruška Lady Bracknellová: Vanda Hybnerová Gvendolina Fairfaxová: Klára Suchá Cecilie Cardewová: Šárka Krausová Slečna Prismová: Dagmar Čárová... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak je důležité míti Filipa. Přihlašte se a napište ho.

Krabat13
29.10.2024 5 z 5

Dobová lehká jiskřivá konverzační absurdní komedie. Pokud je to to, co hledáte, rozhodně neodejdete zklamáni.

Pátou hvězdičku jakožto Filip přidávám za způsob, jakým si český překlad poradil s názvem. :)

renefer
23.08.2024 4 z 5

Vtipné, nápadité, užila jsem si to.

Vivetkav
23.08.2024 4 z 5

Krásné dílo.. moc jsem si to užila..vřele doporučuji

Anděl, Zvěsti a dalších 30 eknih zdarma ke stažení

14.08.2024

Láska naslepo, Bez krve, a další knižní novinky (13. týden)

27.03.2022

Knihy, které mají méně než 200 stran