Jak jsem nebyla na Lvech a jiné příhody přehled

Jak jsem nebyla na Lvech a jiné příhody
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541585/bmid_jak-jsem-nebyla-na-lvech-a-jine-prihody.jpg 3 68 68

I když pracuje po večerech v bizarním kostýmu s vrstvou make-upu na tváři a občas ji vidíte v televizi, je herečka člověk, jako každý jiný. Její pyramida potřeb je zrovna tak obtížně zdolatelná jako ta vaše. A občas stejně jako vy klopýtá už na těch nejnižších stupních. Příhody a úvahy Martiny Preissové o tom, jak se smířit s časem, drobnými i většími komplikacemi všedních dní, své profese, své rodiny, a vlastně se sebou, jsou vtipné, něžné i nahořklé, vždy ale úsměvné. Protože i kdyby třeba občas nebylo veselo, vždycky je možné podívat se z okna, zazpívat si v autě, políbit muže, ale hlavně se brát takoví, jací jste. Vtipné fejetony, které vám umožní nahlédnout do života jedné téměř normální rodiny s výraznými osobnostmi, jejichž radosti i starosti mohou být podobné těm vašim. Audiokniha obsahuje bonusový text napsaný přímo pro Martina Preisse.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak jsem nebyla na Lvech a jiné příhody. Přihlašte se a napište ho.

knihovniceS
23.10.2024 3 z 5

Herečka, kterou mám ráda, píše o svém životě. Povídky, které neurazí ani nenadchnou. Předešlá kniha se mi líbila víc. Dnes je to za 3 hvězdy.

Isew
08.02.2024 3 z 5

Povídkám často chybí nějaká pointa, i tam, kde by se nabízela. Ale jako terapie k vypsání z běžných starostí běžného života, proč ne. Je znát, že Martina Preissová má ráda svého muže, svou rodinu a svou práci. Posloucháno jako audio načtené autorkou.

attila1
28.11.2023 3 z 5

Tuto knihu jsem poslouchala jako audio. Dobré čtení na dovolenou.

Knižní novinky (19. týden)

09.05.2021

Kniha Jak jsem nebyla na Lvech a jiné příhody v seznamech