Jak jsem přežil pubertu své dcery přehled

Jak jsem přežil pubertu své dcery
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/364558/bmid_jak-jsem-prezil-pubertu-sve-dcery-I0o-364558.jpg 4 29 29

Máte doma puberťáka? Pak potřebujete tuto knihu! Máte doma puberťáka? Pak potřebujete tuto knihu! Byly sladké, byly roztomilé. Slavili jsme každý mléčný zub… Ale jednoho dne se děti neuvěřitelnou rychlostí proměnily ze šťastných, zvědavých a mile vypadajících holčiček a kluků v nevrlé, líné a hysterické puberťáky. Hladké tvářičky se mění v pupínkové plantáže. Nosy, nohy i zadky rostou znepokojujícím tempem. Jemné hlásky zní jako rozladěné dudy. A co je nejhorší, komunikace začne být velmi obtížná, přiznejme si to, prakticky nemožná. Ale nezoufejte! Věřte, že někde uvnitř tvorů, se kterými se najednou nedokážeme domluvit, dřímá dospělá bytost s dobrým srdcem a vlastním názorem. Musíme se jen obrnit trpělivostí a nechat ji, ať se z té haldy oblečení a prázdných kelímků od jogurtů vyhrabe na povrch. Sakra…... celý text

Literatura naučná Rodina Sociologie, společnost
Vydáno: , Fragment (ČR)

Das Pubertier, 2014

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak jsem přežil pubertu své dcery. Přihlašte se a napište ho.

Lily101
13.07.2023 4 z 5

Za mě oddechová, nostalgická, čtivá a místy humorná kniha.

VeruMalfoy
02.01.2022 3 z 5

Knížku jsem si poslechla ve formě audia. Byla dobrá, ale čekala jsem od ní trochu víc. Přišlo mi, že se v ní dost vtipy opakovaly. Ale jinak popisování pubertální dívky dost sedělo.

archivářka115
27.09.2021 3 z 5

Těšila jsem se, že mě knížka pobaví. Celkem byla humorná, i když jsem od ní čekala víc. První kapitola byla vtipná, ale připadalo mi, že další kapitola na ní nenavazuje. Také mi chyběla matka. Připadalo mi, že je rodina rozvedená.

Knižní novinky (29.1. - 11.2.)

29.01.2018

Kniha Jak jsem přežil pubertu své dcery v seznamech

dospívání puberťáci

Autorovy knížky