Jak jsem se reinkarnoval coby sliz 10 přehled
Fuse
Jak jsem se reinkarnoval coby sliz série
Rimuru se vydá do lidského království Inglésie, aby se shledal s opatrovanými dětmi dnes již zesnulé Šizu a splnil slib, který jí dal. Po cestě se zastaví v Království blumundském, kde se zaregistruje do cechu dobrodruhů. Také dojde na tajnou schůzku s tamním králem, kde jsou si všichni vědomi potíží, pokud by měli žít příšery a lidé pospolu. Ovšem jakmile Rimuru dorazí do Inglésie, potká se s osobitým Júkim Kagurazakim, jenže to ještě netuší...... celý text
Literatura světová Komiksy
Vydáno: 2024 , CrewOriginální název:
Tensei shitara Slime Datta Ken 10
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak jsem se reinkarnoval coby sliz 10. Přihlašte se a napište ho.
Yes! Změna směru. Jsme opět zhruba tam, kam jsem myslel že to povede od prvního dílu. Sliz jako dobrodruh.
Tak uvidíme, jak dlouho to vydrží.
Dalsi pokračování našeho slimáka. Tentokrát se Rimuru rozhodne "stát se učitelem" a setkat se se studenty zesnulé Shizu.
Ale jak to už bývá nic není jednoduché, jak se na první pohled zdá.
Odpočinkový díl, u kterého budete nejen vrtet hlavou, ale také se zasmějete.
Sejdeme se u jezera, Odvážná rozhodnutí a další knižní novinky (37. týden)
08.09.2024
Kniha Jak jsem se reinkarnoval coby sliz 10 v seznamech
v Mé knihovně | 8x |
Končím a nebo si dám hodně dlouhou pauzu. Mám pocit, že Fuse nikdy neplánoval, že se dostane takhle daleko, a tak teď lepí nápady, jak přijdou. Téma školy a vyvolených dětí mě vůbec nezajímá, nemluvě o tom, že zase vše dopadlo jako vždycky - všichni prostě milují sliz a nemá prakticky žádné nepřátele. Nebavím se.