Jak jsem sebrala odvahu přehled

Jak jsem sebrala odvahu
https://www.databazeknih.cz/img/books/25_/254725/bmid_jak-jsem-sebrala-odvahu-254725.jpg 4 186 186

Kniha o tom, že odvaha a strach se nevylučují Tahle kniha není návod, jak se přestat bát. Já se například bojím spousty věcí. Bojím se otevírat dopisy s modrým pruhem, bojím se pavouků, zubaře, předjíždění na okresce, bojím se, že v práci přijdou na to, že ve skutečnosti nic neumím. Přišla jsem ale na to, že i když se strachu nezbavím, nemusím ho za všech okolností poslouchat. I se strachem můžu sebrat odvahu a dělat věci, které bych od sebe nečekala. Tahle kniha je tedy o tom, jak jsem sebrala odvahu: • přestat se za všechno omlouvat • říct „ano“ a jít dobrodružství naproti • říkat „ne“, když je to potřeba • nesnažit se být pořád cool • nosit klobouk • nečekat na dovolení • požádat o pomoc • nemít pořád samé jedničky • radovat se, i když vím, že je to jen na chvilku... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak jsem sebrala odvahu. Přihlašte se a napište ho.

petunkav
16.10.2024 3 z 5

Zpočátku mě kniha chytla, docela jsem se v ní i viděla.
Ale postupně se vlastně hodně částí "opakuje" ve smyslu - mluvíme o něčem (příběh, děti, práce) a najednou jsme u toho, kdo a kdy na toto téma dělal průzkum a co z něj vyšlo.
Těch průzkumů na mě bylo prostě nějak moc.

marky7
06.09.2024 2 z 5

Bohužel me kniha vůbec nebavi a přijde mi o nicem. Nutila jsem se ji cist dal a dal, ale nakonec to nekde v pětině knihy vzdavam.

Doubravka1975
16.10.2023 3 z 5

Kniha je o autorčiných pokusech jak vybočit z komfortní zóny a údajně vychází z její Šťastného blogu, který vůbec neznám. Téma hodně zajímavé, v některých situacích se člověk pozná, ale moc mě to nebavilo.
Moc pěkná obálka, kterou nakreslila Lenka Geislerová.
Určitě zkusím další knihy od autorky

Kniha Jak jsem sebrala odvahu v seznamech