Jak mít život pod kontrolou – Vytvoř si život, jaký chceš opravdu žít přehled
Randy Garn , Ethan Willis
Tato kniha je o proměně – vašich zvyklostí, postojů a reakcí. Cílem je změnit samotnou koncepci toho, co si představujete pod pojmem prosperita, jak jí dosáhnout a možná ze všeho nejvíce, jak si ji udržet. Většina lidí si myslí, že prosperita je jako nějaká vzdálená exotická země, kterou se vám – pokud se velmi přičiníte nebo budete mít výjimečné štěstí – podaří na moment navštívit. Ale pokud je vaším cílem zabydlet se v zemi prosperity a zapustit tam reálné kořeny, pak si tuto knihu přečtěte.... celý text
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2012 , GradaOriginální název:
Prosper – Create the Life Your Really Want, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak mít život pod kontrolou – Vytvoř si život, jaký chceš opravdu žít. Přihlašte se a napište ho.
Kniha téměř zbytečná, jedna z těch, které se tváří odborně a novátorsky, ale ve skutečnosti jsou jen souhrnem většinou známých "mouder".
Kniha toho moc nového neporadí, hodně se v textu opakují a více než rady přinášejí popis služeb společnosti, která pomáhá klientům s koučinkem všetně odkazů na jejich internetové stránky. Je spousta lepších, tohle číst je ztráta času.
Kniha Jak mít život pod kontrolou – Vytvoř si život, jaký chceš opravdu žít v seznamech
Kniha o tom, jaký ve svém životě určit rytmus a směr. Pojednává o proměně zvyklostí, postojů a reakcí.