Jak na ADHD: Přestaňte bojovat se svým mozkem (raději spolupracujte) (2025) | Databáze knih

Jak na ADHD: Přestaňte bojovat se svým mozkem (raději spolupracujte) přehled

Jak na ADHD: Přestaňte bojovat se svým mozkem (raději spolupracujte)
https://www.databazeknih.cz/img/books/55_/555742/bmid_jak-na-adhd-prestante-bojovat-se-svym-mozkem-radeji-spo.jpg 5 3 3

ADHD, neboli porucha pozornosti s hyperaktivitou, svým nositelům sice přináší i výhody (bývají kreativní, zábavní a do nových projektů se vrhají s velkou energií), ale také mnoho praktických problémů. Dost o nich ví Jessica McCabe, kterou přivedly až na pokraj životního vyhoření. Jessica však svoje zkušenosti nakonec dokázala zúročit – při tvorbě populárního a oceňovaného YouTube kanálu, na kterém od roku 2015 šíří osvětu o ADHD. Moderní vědecké poznatky, vlastní know-how i bohaté zkušenosti svých sledujících nyní srozumitelnou a svěží formou shrnuje v knize, která je praktickým průvodcem i vřelou oporou pro každého, jehož mozek nepřetržitě jede na plné obrátky. PRO KAŽDÉHO, KDO MÁ ADHD – NEBO NĚKOHO S ADHD MILUJE.... celý text

Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Jan Melvil

HOW TO ADHD: An Insider's Guide to Working with Your Brain, 2024

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak na ADHD: Přestaňte bojovat se svým mozkem (raději spolupracujte). Přihlašte se a napište ho.

Zatím zde není žádný komentář.

Kniha Jak na ADHD: Přestaňte bojovat se svým mozkem (raději spolupracujte) v seznamech

v Mé knihovně2x

Autorovy knížky

Jessica McCabe
americká, 1982
2025  90%Jak na ADHD: Přestaňte bojovat se svým mozkem (raději spolupracujte)