Jak na blbce přehled

Jak na blbce
https://www.databazeknih.cz/img/books/91_/91089/dobre-rady-jak-na-blbce-91089.JPG 5 1 1

Základy bubuistické blbologie s humoristickou přílohou. Kniha je určena výhradně osobám oprávněným předepisovat či vydávat humánní léčivé přípravky NEPRODEJNÉ

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak na blbce. Přihlašte se a napište ho.

Janizoun
dnes 5 z 5

V této knize nás autor seznamuje s pojmen blbec a s druhy blbců, s kterými se můžeme snadno potkat.
Hlavním úkolem této knihy, jak se píše úvodem, je zábava a pohoda čtenářů.
Nejúčinější zbraní na jakéhokoliv blbce je humor, proto je v knize i humoristická příloha.
Tato blboterapie se mi moc líbila o mohu ji všem jen doporučit, protože bohužel každý z nás se s blbcem setkává, již se s blbcem sešel, nebo ho setkání s ním teprve čeká.
Každopádně všem přeji život bez blbců a když už na nějakého narazíte, tato kniha může sloužit jako nápomoc, s nadhledem a s humorem si s blbcem poradit na první dobrou.

Náš smysl života je radovat se z něj, usmívat se, mít dobrou náladu, prožívat vnitřní štěstí.
Blbcův smysl života je naopak zbavit nás úsměvu, aby nerušil jeho permanentní naštvanost.

Kniha Jak na blbce v seznamech