Jak nezemřít na pandemii (2021) | Databáze knih

Jak nezemřít na pandemii přehled

Jak nezemřít na pandemii
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473636/bmid_jak-nezemrit-na-pandemii-CGx-473636.jpg 4 11 11

Tato příručka vám ukáže, jak se ubránit jakékoli infekci nyní i v budoucnosti. Mor, cholera, španělská chřipka ani žádná jiná nemoc nikdy lidstvo nevyhubila. V celé historii byli vždy lidé, kteří tyto epidemie přežili. Jak je to možné? Co měli oni navíc, že nepodlehli? Můžeme to mít i my dnes? Odpověď je ANO. V této příručce najdete JAK.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak nezemřít na pandemii. Přihlašte se a napište ho.

Allla9
21.09.2023 5 z 5

Je zde shrnuto vše o tom, jak se máme starat o své tělo. Co jíst, jak doplňovat vitamíny a minerály, čeho kolik potřebujeme, čeho se vyvarovat. Prostě čiň tělu dobře a ono se ti odmění. Hodně zajímavé a poučné.

Jack Bauer
17.02.2023 5 z 5

Velice kratičká příručka v níž je stručně zopakováno co autor uvadí ve svých knihách. Jedním slovem IMUNITA.

LivN
23.08.2021 5 z 5

Jestliže strach a stres tlumí činnost našeho imunitního systému, tak zase radost a smích ho posiluje. Takže se smějme a radujme že života a nenechme si ho pokazit negativními zprávy o strašné nemoci covid a očkování. Moje druhá kniha od Tomáše Kašpara a opět MASTERPIECE! V záloze už mám další dvě a těším se na novou co brzy výjde.

Kniha Jak nezemřít na pandemii v seznamech

v Mé knihovně7x