Jak porozumět řeči psího těla přehled
Rosie Lowry
Rosie Lowryová během své dlouholeté praxe cvičitelky psů a poradkyně v oblasti psího chování používala při výcviku klikr trénink nebo jiné způsoby odměňování, ale nakonec, po několika desetiletích zkušeností, dospěla k závěru, že nejlepší vztah mezi člověkem a psem lze vytvořit jenom na základě fungující komunikace. Vedle toho však zjistila i to, že většina majitelů nerozumí ani těm nejzákladnějším komunikačním signálů, které jejich psi vydávají. Proto se rozhodla napsat tuto knihu. Jak porozumět řeči psího těla je srozumitelně a přístupně napsaná příručka, založená na příkladech z reálného života. Autorka v ní srovnává řeč těla, kterou používají psi, s řečí těla, kterou používáme my lidé mezi sebou, a nebojí se psát ani o případech, ve kterých se mýlila nebo chybovala, protože jen tak pomůže ostatním trenérům a majitelům psů, aby se podobných chyb vyvarovali.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak porozumět řeči psího těla. Přihlašte se a napište ho.
Tato kniha k tématice řeči psů je opravdu slabší, až na pár postřehů z praktické výchovy nepřináší nic moc nového oproti jiným titulům.
Kniha Jak porozumět řeči psího těla v seznamech
Kniha mi přišla opravdu velmi slabá a informace z ní ne moc obohacující - určitě nedoporučuji - ztráta peněz i času.