Jak rozvíjet inteligenci svého dítěte přehled

Jak rozvíjet inteligenci svého dítěte
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/355062/bmid_jak-rozvijet-inteligenci-sveho-dite-MAz-355062.jpg 3 11 11

Autor v této knížce radí rodičům dětí analogii toho, co už léta učí dospělé. Jak přiměřeně dětskému věku rozvíjet koncentraci, paměť, tvořivost (rozuměj mj. prospěchové excelování ve škole), jak dítě učit cizí jazyk, jednání s lidmi apod. V tomto přepracovaném vydání jsou samozřejmě i kapitoly „dítě a mobil“, dítě a počítač“ apod. Kniha je určena pro rodiče dětí od 3 let do zletilosti. Snaží se nahrazovat zastaralost našeho oficiálního školství tam, kde je to nejvíce třeba.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak rozvíjet inteligenci svého dítěte. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (4)

Petra1324
27.06.2023 4 z 5

Pár dobrých nových rad, ale víc rad, které potvrzují mé vlastní zkušenosti, pouze jinými slovy autora. Jak zkoušet, trénovat a pak i uplatňovat vyjadřovací schopnosti dětí, schopnost myslet kreativněji, umění vytrvat u dlouhodobých aktivit, jak číst rychleji a rozumět mluvenému, čtenému a psanému.
Testy na ověření efektivity čtení, náměty na hry se slovy, metoda NEANA, mnemotechnické pomůcky - to jsou jen další návody k prostudování podrobnější literatury přímo k těmto tématům.
Celá kniha by se dala shrnout do jedné věty. Pro rozvoj inteligence dítěte je nejdůležitější mluvení a pak čtení, ostatní přijde samo.

JancaMia
20.12.2018 3 z 5

Kniha je plná dobrých rad pro správný duševní rozvoj dítěte . Najdete zde plno rad jak vychovávat a rozvíjet myšlení dítěte .


Jessica007
22.05.2017 5 z 5

Knihu jsem si koupila, když byla dcera malá. V knize jsou dobré rady. Teď už je dcera dospělá a studuje vysokou školu. :)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak rozvíjet inteligenci svého dítěte v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených13x
v Doporučených1x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst3x