Jak se chodí do pohádky se Čtyřlístkem přehled
Ljuba Štíplová , Jaroslav Němeček
![Jak se chodí do pohádky se Čtyřlístkem Jak se chodí do pohádky se Čtyřlístkem](https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/332390/mid_jak-se-chodi-do-pohadky-se-ctyrlist-A33-332390.jpg?v=1486550044)
Reedice knížky, která poprvé vyšla v malém formátu v roce 1990. Naši čtyři hrdinové se díky kouzelné průpovídce dostanou do pohádkové říše a prožijí tam různá dobrodružství.
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak se chodí do pohádky se Čtyřlístkem. Přihlašte se a napište ho.
![Booky84 Booky84](https://www.databazeknih.cz/img/users/20_/204752/m_booky84-V8c.jpg?v=1569269007)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Čtyřlístek v pohádce = nádherné čtení s úsměvem na tváři. Bonusové pokračování je taktéž krásné.
![hippiesak hippiesak](https://www.databazeknih.cz/img/users/21_/210275/m_hippiesak-657ffcf0713ae.jpg?v=1702886640)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Nádherná nostalgie se skvělým bonusem! Tak to se vám povedlo ;) Je mi 40 a při čtení svým dětem mi bylo zase 6 :)
Kniha Jak se chodí do pohádky se Čtyřlístkem v seznamech
v Mé knihovně | 21x |
Čtyřlístek máme rádi. Je pravda, že nejraději vzpomínám na stará čísla z osmdesátých a devadesátých let, která mi zpestřovala dětství na chalupě. Novější příběhy se mi líbí až na výjimky méně. Knížka fajn, máme doma ale i lepší knižní zpracování tohoto komiksu.