Jak se vyhnout infarktu a cévním mozkovým příhodám -- Vaše obrana v deseti krocích přehled
Sheena Meredith
Kniha Jak se vyhnout infarktu a cévním mozkovým příhodám nabízí aktuální přehled účinných a vědecky ověřených rad, které vám poskytnou mocnou ochranu před onemocněním srdce a cév. Naučíte se rozpoznávat varovné signály a posuzovat, jakému riziku jste sami vystaveni. Tomu můžete ve snadných krocích pfiizpůsobit své každodenní návyky a sestavit si vlastní plán prevence, který vám umožní tyto hrozby podstatnou mírou omezit. V důsledku srdečně-cévních onemocnění umírá roční více lidí než v důsledku kterékoliv jiné choroby.... celý text
Literatura naučná Zdraví
Vydáno: 2005 , Reader's Digest Výběr (ČR)Originální název:
Conquering heart attack & stroke, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak se vyhnout infarktu a cévním mozkovým příhodám -- Vaše obrana v deseti krocích. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Jak se vyhnout infarktu a cévním mozkovým příhodám -- Vaše obrana v deseti krocích v seznamech
2011 | Jak si uchovat bystré smysly |
2002 | Ekzémy |
2005 | Jak se vyhnout infarktu a cévním mozkovým příhodám -- Vaše obrana v deseti krocích |
Souhrn nejznámějších i méně známých informací o příčinách i následcích těchto nemocí. Je to publikace docela přehledná, určená k nahlédnutí, když člověk potřebuje radu nebo si s něčím není jistý. Velmi pomůže si přečíst úvodní stránku, kde se vysvětluje jak knihu číst. Opravdu je to vynikající pro orientaci v knize.