Jak si správně přát přehled
Richard Webster
Kniha vás naučí přát si správným způsobem, tak, aby se vám splnily všechny vaše sny. Každý má v sobě přirozenou schopnost lidské mysli dosáhnout svých cílů pomocí tvůrčí představivosti, která vám pomůže dosáhnout skutečně přelomové a pozitivní změny ve vašem životě. Zkušený autor vám představí efektivní systém, jak si plnit sny, a také účinné metody, jak se vypořádat s těžkostmi, které na své cestě potkáváme. Pomocí tvůrčí představivosti můžete například: · zlepšit své zdraví · najít a vybudovat naplňující vztah · vylepšit svou kariéru a vydělat více peněz · rozšířit své možnosti a kreativitu · zbavit se depresí a špatných nálad.... celý text
Esoterika, astrologie, okultismus Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2014 , GradaOriginální název:
Creative Visualization for Beginners Achieve Your Goals & Make Your Dreams Come True, 2005
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak si správně přát. Přihlašte se a napište ho.
Koupila jsem tak trochu nedopatřením, když jsem sháněla titul stejného názvu od jiného autora. A nelituji, asi to tak mělo být. Autor vás provede nácvikem tvořivé představivosti, uvítala jsem příklady ze života jeho samého, jeho okolí i známých osobností. Vše navázáno na relaxační techniky. Hodně o síle pozitivního myšlení a celkovém náhledu na svět a život. Pochopitelně ve vás po přečtení zanechá několik otazníků, ale nezbývá než na vlastní kůži vyzkoušet ;)
Kniha jak dosáhnout svého "american dreamu". A aneb vesmír to zařídí, ale vlastně se jedná jen o optimismus, který musíme mít v sobě. Milá kniha.
Kniha Jak si správně přát v seznamech
2000 | Astrální cestování pro začátečníky |
2001 | Aura - jak ji vidět a rozumět |
2006 | Léčení minulými životy |
2009 | Encyklopedie andělů |
2001 | Spřízněné duše |
Nejspíše jsem přečetla jinou knihu se stejným názvem, než na jakou jsem slyšela doporučení. Každopádně tahle kniha není nejhorší, ale její čtení chvílemi nudí. Zajímavé, ale za mě zbytečně zdlouhavé.