Jak si užít cestování přehled

Jak si užít cestování
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/282290/bmid_jak-si-uzit-cestovani-Q2N-282290.jpg 4 18 18

Smyslem knihy je ukázat, že cestování má mnoho tváří, a pokud se člověk omezuje jen na instantní poznávací zájezdy od cestovních kanceláří či pobytové zájezdy v all inclusive resortech, možná se o něco ochuzuje. Přitom není nezbytně nutné být šíleným dobrodruhem ani závratným boháčem (naopak cesty bez cestovky vyjdou obvykle levněji). Dalece nejlepší totiž je umět všechny možné způsoby cestování vhodně kombinovat a využívat z každého jeho výhody. Autorka nabízí užitečné tipy a rady, jak se naučit aktivnímu přístupu k cestování, aby z něj člověk vytěžil co nejvíc. Aby si čtenáři místo zájezdu s cestovkou, na konci kterého pokrčí rameny a řeknou neutrální "hm", užili skvělou cestu podle svého naturelu, koníčků a tajných přání. Aby místo toho, co "by měli" na dovolené dělat a vidět, dělali a zažili to, "co chtějí". Kniha do jisté míry vychází z módních trendů zpomalení, lenošení a uvědomění v životním stylu, ale na rozdíl od zahraničních titulů je psaná přímo pro českého čtenáře, pro běžné lidi, kteří by rádi cestovali, ale mají z aktivního přístupu k cestování zbytečný strach.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak si užít cestování. Přihlašte se a napište ho.

malpet
09.01.2023 4 z 5

Útlá knížka na dvě odpoledne u čaje. Pár cestovatelských tipů, několik osobních humorných příhod, a hlavně 100% chuti vyrazit kamkoliv a objevovat svět. Bonus navíc - hodila se do knižní výzvy 2023, autor knihy, který nosí brýle.

Evča123441
27.01.2019 4 z 5

Mě se kniha líbila hlavně pro inspiraci a chuť hned se vydat na cesty.Zase jeden poklad za 25kč z levných knih.

VílaElvíra
21.09.2018 3 z 5

Shrnutí postřehů okolo cestování. Kniha je nemastná, neslaná a jsem ráda, že jsem ji dolouskala do konce a že není delší :-)

Kniha Jak si užít cestování v seznamech