Jak si zamilovat Vánoce přehled

Jak si zamilovat Vánoce
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445392/bmid_jak-si-zamilovat-vanoce-Bju-445392.png 4 335 335

Vánoce jsou pro Emmii Sandersovou jedním slovem… láska. Miluje na nich úplně všechno: třpytivé ozdoby, blikající světýlka, voňavé perníčky a zelené jmelí, ale především možnost být se svými blízkými. Vánoce ji ještě nikdy nezklamaly, vždycky ji naplní radostí, štěstím a nadějí. O Vánocích si prostě připadá jako lepší verze sebe sama. Jen kdyby tak dokázala probudit vánoční náladu i ve svém příteli! Jenže Grant má v právnické kanceláři neustále práce až nad hlavu a nezbývá mu čas ani chuť na kouzlo zimních svátků. A tak Emmie usoudí, že je třeba maličko ho postrčit správným směrem. Jenže její plán už od samého začátku vychází trochu jinak, než byl zamýšlen...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Finding Christmas, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak si zamilovat Vánoce. Přihlašte se a napište ho.

Kristy.Seb
26.01.2025 4 z 5

Nejde o to, co se ti stane, ale jak se s tím vypořádáš.

Odkládat něco na jindy znamená riskovat, že to člověk nikdy neprožije.

Nadšení do počtu vánočních stromků a věnců mě velmi nadchlo. Mít to kam dát, mám to stejně. Příjemný příběh okolo vánoc.

piskotjanicka
20.01.2025 5 z 5

Jak si zamilovat vánoce
Karen Schaler

Moc hezká kniha, příběh se odehrává v krásném prostředí. Rozhodně nedoporučuji někomu kdo nemá aspoň trochu rad vánoce a ozdoby, prptože v této knize je vánoc opravdu plno, místy až moc.
Vánoční cesta za pokladem nedopadla jak měla..... a nebo to byl osud a mělo se stát přesně to co se stalo??
Příběh je čtivý, nenáročný, ale místy i smutný. Mě se příběh líbil od začátku do konce

chloe007
18.01.2025 5 z 5

..perfektní kniha na Vánoční dobu. Sladká, předvídatelná, prostě pohladí duši a Vánoční duch ve vás zaplesá :)

10 právě čtených knih podle uživatelů (prosinec)

15.12.2020

Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020

Kniha Jak si zamilovat Vánoce v seznamech