Jak si zamilovat Vánoce přehled

Jak si zamilovat Vánoce
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/445392/bmid_jak-si-zamilovat-vanoce-Bju-445392.png 4 317 317

Vánoce jsou pro Emmii Sandersovou jedním slovem… láska. Miluje na nich úplně všechno: třpytivé ozdoby, blikající světýlka, voňavé perníčky a zelené jmelí, ale především možnost být se svými blízkými. Vánoce ji ještě nikdy nezklamaly, vždycky ji naplní radostí, štěstím a nadějí. O Vánocích si prostě připadá jako lepší verze sebe sama. Jen kdyby tak dokázala probudit vánoční náladu i ve svém příteli! Jenže Grant má v právnické kanceláři neustále práce až nad hlavu a nezbývá mu čas ani chuť na kouzlo zimních svátků. A tak Emmie usoudí, že je třeba maličko ho postrčit správným směrem. Jenže její plán už od samého začátku vychází trochu jinak, než byl zamýšlen...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Finding Christmas, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak si zamilovat Vánoce. Přihlašte se a napište ho.

Ivetaa
29.11.2024 5 z 5

Souhlasím s komentářem od Lidusaaa - nejdříve mi "nesedla" Emmie - hlavně se svojí plánovací aplikací a téměř maniakálním skupováním všeho vánočního. Později děj a sympatický Sam změnil můj názor a vlastně i ta Emmie byla nakonec skvělá holka. Každý chce přece trochu toho štěstíčka v životě.

Lidusaaa
02.11.2024 4 z 5

Na začátku jsem myslela, že knížku nedočtu. Hlavní hrdinka mi přišla otravná, štvaly mě překlady klasických anglických koled a vlastně celkově mi to přišlo nějak "moc". Ale zvyklalo mě hodnocení a já tomu chtěla dát šanci a pochopit těch 80 %. A jsem ráda, nakonec jsem se začetla, začala mít ráda i hlavní hrdinku (a milovat sympaťáka) a příběh mě moc bavil, líbil by se mi film, úplně ty scény vidím, tak třeba někdy :)

Noisette73
30.10.2024 4 z 5

Tohle bylo sladké, lesklé, hodně sladké, všude Santové, soby, cukrové hůlky, sladkosti, světýlka, věnce, stromy, ozdoby, perníčky a... láska, ale krásná a mě to vánočně nabudilo, jo a tu nákupní mánii vánočních dekorací mám taky!

10 právě čtených knih podle uživatelů (prosinec)

15.12.2020

Knižní novinky (40. týden)

27.09.2020

Kniha Jak si zamilovat Vánoce v seznamech