Jak z dětí vychovat šťastné dospělé přehled
Cornelia Nitsch
Kniha pro milující rodiče, kteří rádi využijí potenciálu dětského mozku v prvních letech života a kteří se svým dětem věnují a rozvíjejí jejich inteligenci i osobnost. Jak vychovat dítě se zdravou mírou sebedůvěry, se schopností radovat se z úspěchu, kreativním myšlením, smyslem pro zodpovědnost - to vše se naučíte v této knize, která je již více než dva roky trvalým bestsellerem v německy mluvících zemích.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak z dětí vychovat šťastné dospělé. Přihlašte se a napište ho.
Kniha Jak z dětí vychovat šťastné dospělé v seznamech
2011 | Dr. Máma |
2011 | Jak z dětí vychovat šťastné dospělé |
2005 | Máma je nejlepší lék |
2010 | Dr. Máma: staňte se nejlepším lékařem svých dětí |
2003 | Hry pro tříleté a mladší děti |
Hodně zaměřené na proces myšlení, získávání poznatků... Vysvětleno na základě procesů v mozku, vzniku spojů z prožitků. Klasická proněmecká publikace vycházející z Montessori myšlení - jak v dítěti vzbudit zájem o hru, jak ho podpořit, jak vhodně zapojit, aby chtělo samo poznávat a učit se. Vhodné pro rodiče, případně doplnění látky pro učitele, kteří snadněji pochopí proč v jejich třídě sedí zrovna takový a takový žák a co možná za ním stojí za historii.