Jak zabít manžela: A další šikovné tipy pro domácnost přehled

Jak zabít manžela: A další šikovné tipy pro domácnost
https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/151662/jak-zabit-manzela-a-dalsi-sikovne-tipy-pro-domacnost-151662.jpg 4 95 95

Všichni manželé si myslí, že jsou bohové. Jen kdyby jejich partnerky nebyly ateistky… Ale ještě nikdy žádná žena nezastřelila svého manžela, když právě vysával koberec, přestože veškerý vzájemný respekt je dávno ten tam. Vždyť život by měl ve čtyřicítce začínat a ne končit zatčením a obviněním z vraždy vlastního muže, jak se právě přihodilo Jazz Jardinové. A vtip přestává být vtipem... Příběh o ženách, které všechno nemají, zato všechno dělají. Příběh, díky němuž si od této chvíle budeme všechny pečlivě číst i dodatky malým písmem na svatebních smlouvách. Uctívej manžela, zbožňuj manžela, ale všechno, co můžeš, si nech napsat na sebe. A když vyžaduje snídani do postele, poraď mu, ať spává v kuchyni.... celý text

Literatura světová Humor Pro ženy
Vydáno: ekniha , Jota
Originální název:

How to Kill your Husband , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak zabít manžela: A další šikovné tipy pro domácnost. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

DominaCZ
28.04.2022 odpad!

(SPOILER) Napřed béká že ona to nebyla a pak se dozvíme, že...se jí to povedlo pomocí takové kraviny? Jaká je pravděpodobnost, že by jí vyšlo a koroner si toho v kapse nevšiml??? Zanedbatelná takže nesmysl.
Jinak že vtipné??? Hlášky jako MOJE CHUDINKA PIPINKA TRUCUJE?! Na poblití jak trapný to je

Andi
24.04.2021 4 z 5

Místy se autorka až moc na sílu snažila, aby napsala něco vtipného. Ale mnohokrát jsem se zasmála. Je to dobrá taktika - napráskám tam těch vtípků tolik, že aspoň jednomu se čtenář musí zasmát. Chtěla jsem si přečíst nějakou jednoduchou knihu pro ženy, tohle to splnilo ukázkově, každopádně mě trochu rozesmutnilo, že ani jedna z hlavních hrdinek neměla na pořádného chlapa štěstí ... trochu pesimistické pro mladé ženy, ještě plných ideálů a představ o tom pravém chrabrém rytíři ... jakoby neexistovali.


Baja333
27.01.2021 5 z 5

Tahle kniha by se dala nazvat jako napínavý román s nádechem detektivky a hooodně humoru. Mnohokrát jsem se upřímně při čtení zasmála nahlas. A o zvraty a překvapení nouze také nebyla. Za mne plný počet bodů.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak zabít manžela: A další šikovné tipy pro domácnost v seznamech

v Přečtených155x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených11x
v Knihotéce91x
v Chystám se číst67x
v Chci si koupit10x