Jak zemřít osamocen přehled
Mo Welch
Jednoduchý, snadno pochopitelný a blbuvzdorný rádce, jak (ne)pomoci sám sobě. Pro všechny odvážné duše, které jednoduše chtějí říci NE – ne partě kamarádů, když vás zvou na drink, ne oslavě narozenin kolegy v práci (ledaže by přinesl dort), a ne randění jakéhokoli druhu – právě pro vás je tady Blair, mistryně života v teplácích a konverzace jenom s vlastní kočkou. Se svojí temnou, ale zcela upřímnou perspektivou vás Blair naučí, jak se stát asociálním poustevníkem, selhat ve vaší nudné práci, sabotovat jakékoli vztahy, a vždy – vždycky – si zvolit gauč místo tělocvičny a nemít kvůli tomu špatné svědomí.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2020 , Beta-DobrovskýOriginální název:
How to Die Alone: The Foolproof Guide to Not Helping Yourself, 2019
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak zemřít osamocen. Přihlašte se a napište ho.
S autorkou bych si docela rád zašel někam posedět a popovídat. Bohužel by tím ovšem porušila úplně každou svoji zásadu, takže smůla. Kniha je nicméně fajn, sice nijak zvlášť úžasná, ale dokáže nejen zabavit, nýbrž také pobavit. A to se cení.
Slabší než podobné knihy stripů o introvertech. Ale je fajn, že téma bylo podáno trochu jinak, určitě hodně drsněji.
Knižní novinky (42. týden)
11.10.2020
Kniha Jak zemřít osamocen v seznamech
Na zahnání poslední hodinky v práci, když už se člověku po tom celodenním shonu nic nechce, je to tak akorát. Místy pobaví, rychle to utíká a chtěla bych být jako Blair. :D