Jak získávat přátele a působit na lidi přehled
Dale Carnegie
Příručka, která je po desítky let světovým bestselerem. Pomůže vám poznat a pochopit velké tajemství správného způsobu, jak jednat s lidmi. Pokud budete jednat podle rad Dala Carnegieho, stanete se oblíbenými a všude budete vítáni, budete si umět získat druhé na svou stranu a budete skutečnou vůdčí osobností, neboť budete umět zařídit, aby lidé dělali rádi to, co chcete.... celý text
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Psychologie a pedagogika
Vydáno: 2002 , Beta-DobrovskýOriginální název:
How to Win Friends and Influence People, 1936
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak získávat přátele a působit na lidi. Přihlašte se a napište ho.
Zajímavé a poučné čtení, souhrn nebo spíše zdroj toho, co známe z různých článků a školení. Přehledně rozčleněno s množstvím příkladů z praxe i ze života. Pravidla, která nestárnou, sepsaná v době, která mne zajímá.
"Lidem nemůžete prodávat, musíte je nechat koupit"
"Lidé nemají zájem o vás. Zajímají se jedině o sebe samé, a to ráno, v poledne i večer"
Kniha je plná nejrůznějších pravidel a poznatků autora pro získání lepších vztahů, především na pracovišti. Nenašla jsem zde nic šokujícího ani nového, ale člověk občas potřebuje připomenout i ty věci, co se zdají být naprosto zřejmé.
19 knih, díky kterým už budete vědět skoro o všem
22.03.2017
Kniha Jak získávat přátele a působit na lidi v seznamech
v Přečtených | 1 187x |
verbální (slovní) komunikace podnikání řídicí práce, vedení rozvoj osobnosti, osobní rozvoj
2002 | Jak získávat přátele a působit na lidi |
2002 | Jak se zbavit starostí a začít žít |
2010 | Jak správně myslet, jednat a mluvit |
2010 | Jak rozvíjet vztahy s lidmi, působit na ně a získat jejich důvěru |
2001 | Jak se radovat ze života a práce |
Užitečné rady do života, které vás naučí dosáhnou toho, co chcete. Myslím však, že některé z rad byly použitelné v autorově době, ale dnes už by s nimi člověk neuspěl.