Jako když rukou mávneš aneb Život režiséra a režisér očima svých přátel přehled

Jako když rukou mávneš aneb Život režiséra a režisér očima svých přátel
https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/116452/jako-kdyz-rukou-mavn-116452.jpg 4 4 4

Nečekaná smrt autora přetrhla nit jeho vzpomínek, ale nezabránila vzniku knížky, která je i oslavou jeho práce a portrétem jeho osobnosti. Nedokončené životní reflexe Ludvíka Ráži pokračují ve vzpomínkách jeho dcery a mnoha významných autorských a hereckých osobností např. Ivany Chýlkové, Borise Rösnera, Radoslava Brzobohatého, Petra Hapky a dalších. ... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jako když rukou mávneš aneb Život režiséra a režisér očima svých přátel. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

topipig
03.12.2015 5 z 5

Je obrovská škoda, že tento jedinečný režisér nesepsal více příběhů a zážitků ze svého života. Těch pár příběhů a zážitku je až neuvěřitelných! Opravdu krásně a vtipně sepsané. Dále kniha doplňuje výpovědi herců, či tvůrců, co s panem Rážou měli možnost kdy spolupracovat. Ludvík Ráža zůstane pro mě mistrovským režisérem s velkým a upřímným srdcem a jeho filmy si rád vždy připomenu. Namátkou mě nejmilejší - Poslední propadne peklu, Princ a chuďas, V erbu lvice, Tajemství ocelového města, o Janu a podivuhodném příteli, Návrat pana Ryšánka, Upír ve věžáku. Nebo jeho televizní seriály - My všichni školou povinní, Tajemství proutěného košíku, Území bílých králů....Moc pěkný portrét tohoto význačného režiséra, který svůj život zasvětil televizi a filmu.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jako když rukou mávneš aneb Život režiséra a režisér očima svých přátel v seznamech

v Přečtených4x
v Knihotéce4x
v Chystám se číst1x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

2001  85%Jako když rukou mávneš aneb Život režiséra a režisér očima svých přátel