Jako kolibřík přehled
Barbora Škovierová
Sofie má šestnáct. Manželství jejích rodičů se rozpadá a máma jí leze neskutečně na nervy. Naštěstí je tu Patrik, se kterým chodí. A nejlepší kamarádka Eva! No a samozřejmě tanec, který miluje. Ve škole dostanou za úkol napsat zvláštní sloh. O tom, jak se svět změnil od dětství jejich rodičů. A v té chvíli se všechno okolo Sofie začne komplikovat… Kniha o hledání, přátelství, lásce a porozumění – a o tom, že když to nejméně čekáte, může se stát něco úžasného.... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jako kolibřík. Přihlašte se a napište ho.
Pro mě naprosto nezáživná, nevýrazná a nezajímavá kniha. Sice tuto recenzi píšu lehce se zpožděním, ale nepamatuju si jednu jedinou myšlenku/pasáž. Přesto věřím, že si "Kolibřík" své čtenáře najde.
První polovinu knihy byla hlavní hrdinka na ránu pěstí ,ale po chvíli jsem se spíš vrátila do puberty. Bylo to fajn ale ve 13 by mi ta kniha udělala větší radost.
Knižní novinky (39. týden)
22.09.2019
Kniha Jako kolibřík v seznamech
2017 | Ako kolibrík |
2009 | Pozri, ako je dnes pekne! / Podívej, jak je dnes hezky! |
2012 | Pyžamový týden / Pyžamový týždeň |
Tento Vánoční dárek , hodnotím jako zajímavý únik do života Sofie . Která má jako šestnactiletá dívka starosti sama se sebou a přidají se i starosti rodičů . V knize mi chybělo podrobnější popis hlavních postav . Zdálo se mi , že aoutorka hodně přeskakovala z tématu na téma , aniž by to první téma bylo dořešené . Asi pro Sofii konec dobrý , že se rodiče rozhodli rozvést . Špatná volba to nebyla , ale už se těším až si přečtu něco z větší energií .